ELMAS DESIGN

Защо да изберете барбекю ЕЛМАС?

Защо да изберете барбекю ЕЛМАС
Проектирани и произведени в България, най-добрите барбекюта без поддръжка в света.

ELMAS DESIGN

Променете лятото завинаги!

  • Барбекю ЕЛМАС СА КРАСИВИ! Имат тънки линии, голям портал за камина за наслаждаване на красив огън. Повърхността е инкрустирана с естествен мрамор, всички детайли са елегантно бели, полицата на камината може да бъде просто полирана или полиран естествен гранит.
  • Дизайнът на камината с двойна стена ви позволява да изберете дървени въглища или дърва като гориво, така че не само да имате барбекю, с което да готвите, но и топлинка във вътрешения двор!
  • Барбекюта ЕЛМАС СА УДОБНИ! Имат достатъчна височина, голяма камина за готвене, голяма полирана повърхност за лесна поддръжка и поставяне на храната и бързо се сглобяват на щифтове. Сглобява се много лесно. Всяко каменно барбекю ELMAS се доставя с прости писмени инструкции с видео, което може да се гледа онлайн, преди да получите пакета си, със съвети как да сглобите и да извлечете максимума от вашата барбекю камина!
  • Барбекю ELMAS НАДЕЖДНОСТ! Всички части са изработени от огнеупорен бетон, армиран със стомана в две посоки. Горивната камера има двойна стена с огнеупорни плочи, използвани в металургията. Повърхност, направена по технологията за въвеждане на декоративни мраморни чипове в бетон преди втвърдяване, без използване на лепило или шпакловка. Уникалният материал, от който са направени нашите камини за барбекю, означава, че те не се нуждаят от боядисване или шпакловка! Каменните барбекюта ELMAS също са напълно издръжливи срещу лед, скреж и сняг.
  • Барбекю ЕЛМАС ИЗГОДНИ! За да монтирате барбекю ЕЛМАС не е необходимо да правите основа, а само да заравните повърхността. Височината на камината е избрана така, че да е удобно да готвите гоздбите си. Всички части се сглобяват на щифтове, вградени в частите като конструктор. Това означава, че няма нужда да харчите пари за лепило и труд за сглобяване. Добрата новина за собствениците на каменни барбекюта ELMAS е, че не изискват поддръжка и имат обработени повърхности, които не изискват защита или боядисване, ако е необходимо, просто ги изплакнете под течаща вода или с маркуч в края на сезона.
Защо да изберете Елмас барбекю?