КАКВО ПРАВИ БАРБЕКЮ ELMAS ПО-ДОБРИ?

Уникалното предимство на нашата гама от каменни барбекюта ELMAS е, освен че са красиви, надеждни и удобни, те не изискват абсолютно никаква поддръжка и няма допълнителни разходи за мазилка, основа, кота или постамент. Благодарение на факта, че барбекю ЕЛМАС имат готова фундаментна плоча, са и достатъчно високи, за да улеснят готвенето, а повърхността не изисква поддръжка.

НУЖНО ЛИ Е БОЯДИСТВАНЕ НА ВАШЕТО БАРБЕКЮ ELMAS?

Не е необходимо боядисване, тъй като когато/ако е необходимо почистване, можете да го измиете с водна струя. Вашата барбекю камина ELMAS е с красива повърхност в нежен мраморен цвят

ВСЯКО БАРБЕКЮ ELMAS ДОСТАВЯ ЛИ СЕ С ХРОМИРАНА РЕШЕТКА?

Да, всеки модел на ELMAS се доставя с издръжлива хромирана решетка за готвене.

ЗАГУБИХ ИНСТРУКЦИИТЕ СИ. ПОМОЩ!

Няма проблем, можете да изтеглите необходимите инструкции за сглобяване от връзката в PDF формат. Ще се радваме да ви ги изпратим по пощата при нужда.

КАКВА ГАРАНЦИЯ ПОЛУЧАВАМ ЗА ПРОДУКТИТЕ НА ELMAS?

Предоставяме една година гаранция от датата на закупуване.

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПОКРИВА ВАШЕТО БАРБЕКЮ ELMAS ПРЕЗ ЕСЕНТА/ЗИМАТА?

Барбекютата ELMAS могат да се използват по всяко време на годината и издържат на дъжд/сняг. Няма нужда да купувате калъф

КАКВО ОТЛИЧАВА ГРАДИНСКИТЕ КАМИНИ ЗА БАРБЕКЮ ELMAS?

Градинските барбекю камини ELMAS се отличават с обработената си повърхност. Това означава, че те не се нуждаят от боядисване или полиране, а камината запазва благородния си вид дори след много години интензивна употреба.

ЕЛМАС ПРОИЗВЕЖДА ЛИ СЕ В БЪЛГАРИЯ?

Всички градински барбекю камини ЕЛМАС са произведени в България. Така купувачите получават професионално произведени стоки от България, отговарящи на най-високите изисквания за качество.

ИЗИСКВА ЛИ СЕ ОФИЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КАМИНАТА?

Не се изисква общо одобрение. Винаги обаче спазвайте законите за противопожарна защита на съответното ви местоживеене.

ИЗИСКВА ЛИ КАМИНАТА СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ?

Не се изискват специални грижи.