ЗА ЕЛМАС

Нашата основна цел е да сте напълно удовлетворени закупувайки продукт от ELMAS.

2009
ГОДИНА НА ОСНОВАВАНЕ
3345
ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ
12
ПАРТНЬОРСКИ КОМПАНИИ
2
ОФИСИ
21
ЕКИП
150
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ
зидани камини цени

Каменните барбекю камини ELMAS са уникални поради завършените композитни повърхности от измит бетон с мраморни стърготини.

За потребителя това означава, че след монтажа не е необходимо повече боядисване или шпакловане, както при много продукти от други производители, така и нашата камина ще запази благородния си вид дори след много години интензивна употреба.

Ние поставяме същите високи изисквания както към всеки един използван за изработката материал и компонент, така и към повърхностите на нашите продукти. Например за решетката на скара се използва висококачествена стомана, а в зависимост от модела гранитът на камината се изработва от естествен масивен гранит.

Методът на огнеупорната преграда, използван в каменните камини за барбекю ELMAS, позволява на потребителя да използва не само ВЪГЛИЩА (във всичките им форми), но и ДЪРВА, като по този начин се превръща в целогодишна външна барбекю камина. Каменната камина за барбекю ELMAS е цялостно решение, което ще издържи много години и в същото време ще украси всяка градина.

ELMAS DESIGN

Огнеупорна горивна камера

Специалният дизайн на скарите за камина ELMAS осигурява особено висока степен на безопасност, тъй като само пожароустойчивите бетонни части на камината са подсилени с метал отвътре.

ELMAS DESIGN

Произведено в България

Заводът на ЕЛМАС в Осеново, България, отговаря на всички аспекти на съвременното производство на сглобяем бетон. Производство на специално проектирано оборудване, изработено по индивидуални изисквания по собствен дизайн.

Елмас барбекю
Елмас барбекю
ELMAS DESIGN

Качество от ELMAS

Складовият капацитет ни позволява да предлагаме на клиентите в цяла България кратки срокове за доставка – дори и в пиковите периоди. Конструкцията и дизайнът на качествените каменни камини ELMAS непрекъснато се подобряват и подобряват. Всички продукти се подлагат на постоянни проверки на качеството по време на производствения процес, тъй като удовлетвореността на клиентите е от първостепенно значение. Нашето мото е „Качеството е прецизност в детайлите“

ELMAS DESIGN

Доставка от ELMAS

Обслужвайки пазара в България, ЕЛМАС ТРЕЙД ООД разполага с достатъчна складова наличност, която постоянно се допълва в завода в Осеново (Варна). Доставката на продукта обикновено се извършва до клиента в рамките на няколко дни след получаване на поръчката в сътрудничество с нашия доставчик на палетни превози или нашата собствена услуга за доставка. Доставката и монтажа на камината до дома могат да бъдат улеснени чрез предоставяне на услугата „вземи и пусни“, за да се осигури доставка и монтаж с минимални неудобства. Всяка каменна барбекю камина ELMAS се доставя в комплект с всички части, необходими за завършване на монтажа, както и подробно и просто ръководство за монтаж.

Елмас барбекю
Елмас барбекю
ELMAS DESIGN

Обещание за удовлетворение от ELMAS

Искаме да сте напълно доволни от покупката на продукт на ELMAS. Ако имате някакъв проблем с някой от нашите продукти или искате да ни дадете обратна връзка за това как нашите продукти могат да бъдат подобрени, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Винаги ще се стараем да сте доволни от покупката си.